Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november verklaart onze keukenbrigade het wildseizoen officieel voor geopend!
Onze wildavonden staan garant voor een heerlijk avondje uit, waarbij je elke gang verrast wordt door een wildgerecht met een originele twist van onze chef. Laat je meevoeren op een smakelijke reis terwijl we de kenmerkende smaken van dit seizoen vieren. Tel daar een herfstig aperitief en muzikale klanken bij op....en het ultieme herfstgevoel is compleet!
Je bent van harte uitgenodigd om aan te schuiven tijdens één van onze exclusieve wildavonden.
We ontvangen je graag vanaf 18.00 uur op ons verwarmde terras. Met het diner in ons restaurant zullen wij om 18.30 uur starten.
Amuses
Tartelette, doperwten crème, crumble van roggebrood
Duif, cremeux van rode kool, appel compote
Diner
Tartaar van ree
Radijs, hazelnoten, gepofte gele en rode biet, crème van zwarte knoflook
***
Kwartelbouillon
Gerookte knolselderij, preiringen, bundelzwam
***
Wildzwijn
Zuurkool, zoete aardappelcrème, grove mosterd beurre blanc
***
Duo van hert
Hertenrugfilet en hertensukade, pompoenterrine, gegrilde witlof, gekonfijte spruiten, chocolade wild jus
***
Speculaas cheesecake
Bramencompote, frambozen sorbet, tuille van ontbijtkoek
Prijs: € 59,50* p.p.
*Dit is inclusief ontvangst aperitief en tafelwater
Wil je gezellig samen naar de wildavond, maar iemand in jouw gezelschap is niet dol op wild? Geef dat dan bij je reservering aan. Wij zorgen dan voor een lekker alternatief.
Deze avonden zijn alleen op reservering, tel. 077-4731296.
Maak van deze culinaire ervaring een weekendje weg! Kijk hier voor ons wildavondarrangement